Teka DR 78 1B 1D

Nový produkt

Teka DR 78 1B 1D

Více informací

Přidat na seznam přání

Více informací

  • Konfigurace dřezu

Ačkoliv je vanička (počet, velikost, hloubka, tvar) hlavním rysem dřezu, není jediným aspektem, o němž je třeba přemýšlet. Máte další možnosti, pomocí  nichž lze Váš dřez učinit uživatelsky příhodnějším a pracovní plochu hezčí. Odkapávače zvětšují Vaši pracovní plochu a usnadňují čištění i přípravu pokrmů. Rovněž umožňují udržet pracovní plochu čistou a suchou. Cedící misky dřezů Teka nabízíme rovněž v polovičních a čtvrtinových velikostech. Používají se pro propírání, odkapávání, cezení a čištění. Bez ohledu na prostornost dřezu dodá cedící miska Vašemu dřezu nový rozměr. Nejoblíbenějším materiálem na výrobu kuchyňských dřezů je v sou časnosti nerezová ocel. Pamatujte však, že všechny nerezové dřezy nejsou stejné. První věcí, jíž je třeba věnovat pozornost, je poměr chromu a niklu. Chrom zvyšuje tvrdost a odolnost proti opotřebení a dodává nerezové oce li lesk a trvanlivost. Nikl zvyšuje sílu a zlepšuje odolnost proti nárazu. 18% chromu a 10% niklu (18/10) je preferovaným poměrem pro ty nejlepší nerezové dřezy. Takové oceli se obvykle říká chirurgická; není porézní, je naprosto hygienická, odolná proti korozi a žáru avysoce trvanlivá. Pouze dobře známé značky používají tuto prvotřídní nerezovou ocel standardně ve výrobě a garantují, že se Vaše nerezová ocel typu 18/10 neoprýská, neoloupe a samozřejmě ani nepraskne a nerozbije se. Poměr chromu a niklu však není důležitý pouze z důvodu trvanlivosti. Některé nerezové dřezy vypadají na první pohled jasné a zá řící, ale brzy zreznou, jelikož kombinace chromu a niklu není přesně ta správná.

  • Tloušťka nerezové oceli

Tloušťka nerezové oceli je pravděpodobně nejdůležitější vlastností, kterou je třeba posuzovat při koupi dřezu. Čím silnější je ocel, tím méně je náchylná k promáčknutí a ohnutí a citlivá na hluk, změny teploty a tvrdé nárazy hrnců a pánví. Dřezy Teka jsou kdos- tání v různé tloušťce v závislosti na jednotlivém modelu.

  • Vztah mezi velikostí dřezu a objemem

Hloubka dřezu, sklon a zaoblení jsou třemi základními parametry pro srovnání velikostí dřezů. Hloubka je samozřejmě vzdálenost od horního okraje po dno dřezu v bodě nejblíže k výlevce. Sklon dřezu je vnitřní sklon každé strany dřezu od horního okraje po dno. Zaoblení je rozměrem hran a dna dřezu v místě dotyku boků a dna. K zapamatování: čím hlubší je dřez, strmější sklon a menší zaoblení, tím větší je objem.

  • Automatický sítkový odpad (excentr)

Nejlepší dřezy značky Teka jsou celosvětově známé díky svému příslušenství. Jsou příjemné pro oko a, což je důležitější, zvyšují funkčnost dřezu pro uživatele. Jedním z takových prvků je automatický sítkový odpad, praktické příslušenství, které lze otevřít auzavřít pro naplnění či vyprázdnění dřezu bez přímého kontaktu s obsahem dřezu (horká voda, mycí prostředky, …).


  

Recenze

Žádný názor zákazník pro tuto chvíli.

Napsat recenzi

Teka DR 78 1B 1D

Teka DR 78 1B 1D

Teka DR 78 1B 1D