Teka CUADRO 60 B

Nový produkt

Přidat na seznam přání

Více informací

  • Konfigurace dřezu

Ačkoliv je vanička (počet, velikost, hloubka, tvar) hlavním rysem dřezu, není jediným aspektem, o němž je třeba přemýšlet. Máte další možnosti, pomocí  nichž lze Váš dřez učinit uživatelsky příhodnějším a pracovní plochu hezčí. Odkapávače zvětšují Vaši pracovní plochu a usnadňují čištění i přípravu pokrmů. Rovněž umožňují udržet pracovní plochu čistou a suchou. Cedící misky dřezů Teka nabízíme rovněž v polovičních a čtvrtinových velikostech. Používají se pro propírání, odkapávání, cezení a čištění. Bez ohledu na prostornost dřezu dodá cedící miska Vašemu dřezu nový rozměr. Nejoblíbenějším materiálem na výrobu kuchyňských dřezů je v sou časnosti nerezová ocel. Pamatujte však, že všechny nerezové dřezy nejsou stejné. První věcí, jíž je třeba věnovat pozornost, je poměr chromu a niklu. Chrom zvyšuje tvrdost a odolnost proti opotřebení a dodává nerezové oce li lesk a trvanlivost. Nikl zvyšuje sílu a zlepšuje odolnost proti nárazu. 18% chromu a 10% niklu (18/10) je preferovaným poměrem pro ty nejlepší nerezové dřezy. Takové oceli se obvykle říká chirurgická; není porézní, je naprosto hygienická, odolná proti korozi a žáru avysoce trvanlivá. Pouze dobře známé značky používají tuto prvotřídní nerezovou ocel standardně ve výrobě a garantují, že se Vaše nerezová ocel typu 18/10 neoprýská, neoloupe a samozřejmě ani nepraskne a nerozbije se. Poměr chromu a niklu však není důležitý pouze z důvodu trvanlivosti. Některé nerezové dřezy vypadají na první pohled jasné a zá řící, ale brzy zreznou, jelikož kombinace chromu a niklu není přesně ta správná.

  • Tloušťka nerezové oceli

Tloušťka nerezové oceli je pravděpodobně nejdůležitější vlastností, kterou je třeba posuzovat při koupi dřezu. Čím silnější je ocel, tím méně je náchylná k promáčknutí a ohnutí a citlivá na hluk, změny teploty a tvrdé nárazy hrnců a pánví. Dřezy Teka jsou kdos- tání v různé tloušťce v závislosti na jednotlivém modelu.

  • Vztah mezi velikostí dřezu a objemem

Hloubka dřezu, sklon a zaoblení jsou třemi základními parametry pro srovnání velikostí dřezů. Hloubka je samozřejmě vzdálenost od horního okraje po dno dřezu v bodě nejblíže k výlevce. Sklon dřezu je vnitřní sklon každé strany dřezu od horního okraje po dno. Zaoblení je rozměrem hran a dna dřezu v místě dotyku boků a dna. K zapamatování: čím hlubší je dřez, strmější sklon a menší zaoblení, tím větší je objem.

  • Automatický sítkový odpad (excentr)

Nejlepší dřezy značky Teka jsou celosvětově známé díky svému příslušenství. Jsou příjemné pro oko a, což je důležitější, zvyšují funkčnost dřezu pro uživatele. Jedním z takových prvků je automatický sítkový odpad, praktické příslušenství, které lze otevřít auzavřít pro naplnění či vyprázdnění dřezu bez přímého kontaktu s obsahem dřezu (horká voda, mycí prostředky, …).


   

Recenze

Žádný názor zákazník pro tuto chvíli.

Napsat recenzi